HobbyCULT.com
  Начало » Online Магазин » Доставка и рекламация Моите данни  |  Количка за пазаруване  |  Поръчка   
Discount Scale Models
Games Workshop Warhammer Citadel Gunpla
Preliminary Order MICRODISIGN
Бългaрски English
Катaлог
РАЗПРОДАЖБА!
АНТИКВАРИАТ
DIE-CAST->
СГЛОБЕНИ МОДЕЛИ
МОДЕЛИ ОТ ДЪРВО->
ХАРТИЕНИ МОДЕЛИ->
ЖП Моделизъм (HO)
Авиация->
Сухопътна Техника->
Морски Флот->
Автомобили->
Фигури->
Диорама->
АКСЕСОАРИ->
БОИ->
АЕРОГРАФИ
ИНСТРУМЕНТИ->
КОНСУМАТИВИ->
ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ
GUNPLA->
WARHAMMER->
НАСТОЛНИ ИГРИ
КОНСТРУКТОРИ
МОДЕЛИ НА DISNEY
!Доставка по Заявка->
Pre-Order – MICRODISIGN->
 
Въведете дума за търсене
Разширено търсене
Производители
Нови артикули Напред
1:72 Russian Light Infantry Jagers (Napol. Wars) (36 Figures)
1:72 Russian Light Infantry Jagers (Napol. Wars) (36 Figures)
18.80лв
16.90лв
Информация
ОТСТЪПКИ
Доставка и рекламация
Поверителност
Контакти
За връзка с нас
Приятели
Валути
Количка Напред
Количката е празна
Доставка и рекламация Доставка и рекламация
  I. ДОСТАВКА

  Начин на доставка

  След приемане на поръчката артикулите се изпращат до Вас по начин, който собственоръчно сте указали в процеса на генериране на поръчката. Ако след приемане на поръчката установите, че желаете указания от Вас начин на доставка да бъде заменен с друг предлаган от нас начин на доставка, можете да ни уведомите в писмен вид на електронен адрес sales@hobbycult.com. Начинът на доставка на Вашата поръчка ще бъде променен в случай, че получим писмото Ви в срок, позволяващ това да бъде направено. Поръчаните артикули могат да бъдат доставени до Вас само по един от долуизброените начини, които предлагаме:

 • До офис на куриерска фирма „Еконт Експрес” – поръчаните от Вас артикули можете да получите в офиса на куриерска фирма „Еконт Експрес” в града, който сте посочили за „Адрес на доставка” във Вашата поръчка. Ако в избрания град за доставка куриерска фирма „Еконт Експрес” разполага с повече от един офис, можете да укажете адреса на предпочитания от Вас офис за получаване на пратката в полето „Коментари за Вашата поръчка” в процеса на генериране на поръчката в нашия електронен магазин. В случай, че куриерска фирма „Еконт Експрес” не разполага с офис в населеното място, което сте посочили за доставка на Вашата поръчка, изборът на този начин на доставка е неприложим.

 • Доставка „до врата” с куриерска фирма „Еконт Експрес” – поръчаните от Вас артикули ще бъдат доставени на посочения в поръчката Ви адрес. Този начин на доставка е достъпен за всеки наш клиент независимо от това дали куриерска фирма „Еконт Експрес” разполага със свой офис в населеното място, в което ще бъде доставена Вашата поръчка.

 • Да се приложи обичайния метод на доставка от мои предишни поръчки - поръчаните от Вас артикули ще получите по аналогичен на предишните Ви поръчки начин. Получаването следва да се осъществи в рамките на три работни дни, считано от датата на приемане на Вашата поръчка. Този метод е валиден само за клиенти, които вече са получавали поръчки от нашия магазин.


 • Срок на доставка

  Поръчките, приети до 18.00 часа се предават за изпълнение на куриерска фирма „Еконт Експрес” на следващия работен ден. Клиентът получава поръчката си до 13.00 часа на първия работен ден, следващ деня на предаване на поръчката на куриерска фирма „Еконт Експрес”.
  Пример: Клиент генерира своята поръчка в 14.30 часа във вторник. Поръчката се предава за изпълнение на куриерска фирма „Еконт Експрес” в сряда. Клиентът получава поръчката си (на адрес или в офис на куриера) най-късно до 13.00 часа в четвъртък.

  Поръчките, приети след 18.00 часа се предават за изпълнение на куриерска фирма „Еконт Експрес” на по-следващия работен ден. Клиентът получава поръчката си до 13.00 часа на първия работен ден, следващ деня на предаване на поръчката на куриерска фирма „Еконт Експрес”.
  Пример: Клиент генерира своята поръчка в 20.30 часа във четвъртък. Поръчката се предава за изпълнение на куриерска фирма „Еконт Експрес” в понеделник. Клиентът получава поръчката си (на адрес или в офис на куриера) най-късно до 13.00 часа във вторник.

  В случай, че клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на указания от него при поръчката адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на поръчката в този срок, автоматично отпада нашето задължение да доставим поръчаните артикули. Клиентът може да потвърди желанието си да получи поръчката си и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема за своя сметка всички разходи по предходната и новата доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на повторното й потвърждаване. Нашият електронен магазин запазва правото си да не приема и да не изпълнява нови поръчки на клиенти, които не са били открити в срока за изпълнение на доставката на указания от тях при поръчката адрес или не са осигурили достъп и условия за предаване на поръчката в този срок.


  Начин на плащане

  След приемане на поръчката артикулите се заплащат от Вас по начин, който собственоръчно сте указали в процеса на генериране на поръчката. Ако след приемане на поръчката установите, че желаете указания от Вас начин на плащане да бъде заменен с друг предлаган от нас начин на плащане, можете да ни уведомите в писмен вид на електронен адрес sales@hobbycult.com. Начинът на плащане на Вашата поръчка ще бъде променен в случай, че получим писмото Ви в срок, позволяващ това да бъде направено. Поръчаните артикули могат да бъдат заплатени от Вас само по един от долуизброените начини, които предлагаме:

 • Наложен платеж – заплащането на поръчаните от клиента артикули и на самата куриерска услуга се извършва с наложен платеж от клиента на куриерска фирма „Еконт Експрес” при получаване на поръчката. Изборът на този начин на плащане начислява допълнителна такса в размер на 1.45% от стойността на поръчаните артикули и цената на куриерската услуга.

 • Банков превод – стойността на поръчаните артикули (и евентуално цената на куриерската услуга) се заплащат от клиента по наша банкова сметка:

 • Банка: spОББ АД
  Сметка:spBG80UBBS80021010268950
  Банков код:spUBBSBGSF
  Получател:spХоби Култ Е ООД

  Изпълнението на Вашата поръчка ще продължи след заверяването на банковата ни сметка със стойността на Вашата поръчка. В случай, че до 3 работни дни, считано от датата на приемане на поръчката, не постъпи плащане по банковата ни сметка, поръчката Ви ще бъде анулирана.

 • Използване на обичайния метод на плащане от мои предишни поръчки – този начин на плащане е приложим само за клиенти, които вече са пазарували от нашия магазина.

 • В допълнение Ви предлагаме възможността да получите фактура за направената от Вас поръчка на адрес, различен от адреса на доставка на поръчката. Това можете да направите в процеса на генериране на Вашата поръчка, като за целта трябва да промените адреса за изпращане на фактурата в полето „Получател на фактурата”.


  II. РЕКЛАМАЦИЯ

  Всички артикули, предлагани в нашия електронен магазин са в наличност (освен ако не се касае за артикули, доставяни по заявка - това изрично е цитирано в описанието на съответния артикул). Гарантираме, че артикулите се предлагат в оригинални и неотваряни кутии, освен ако изрично не е упоменато друго в съответната информация на артикула. Клиентът е длъжен да прегледа съдържанието на пратката при нейното получаване в присъствието на служителя на куриерска фирма „Еконт Експрес” и в случай, че бъде констатиран фабричен дефект незабавно да позвъни на нашия телефон 0887 920 624. Клиентът има право да откаже получаването и заплащането на пратката в случай, че констатира разминаване във вида на поръчаните и изпратените артикули, както и несъответствие между общата стойност на поръчката (с включена цена на куриерската услуга) и стойността на наложения платеж, само при условие, че гореописаните разминавания се констатират в присъствието на куриера. При възникване на подобен нежелателен случай молим незабавно да ни позвъните. Клиентът има право да върне поръчаните артикули в рамките на седемдневен срок от получаването и заплащането им само при условие, че закупените артикули са в изряден търговски вид, без увредена опаковка. В този случай клиентът е длъжен да използва услугите на куриерска фирма „Еконт Експрес”, като всички транспортни разходи клиентът извършва за своя сметка. След получаване на върнатата от клиента пратка и след констатиране, че артикулите са в непокътнат и оригинален търговски вид, в рамките на двуседмичен срок ще възстановим заплатената от клиента сума без стойността на транспортните разходи по посочена от клиента банкова сметка.

Продължи
Find Us on Facebook - HobbyCULT

Copyright © 2024 HobbyCULT.com
Powered by osCommerce