HobbyCULT.com
  Начало » Online Магазин » КОНСТРУКТОРИ » ENGSTEM56 Моите данни  |  Количка за пазаруване  |  Поръчка   
Discount Scale Models
Games Workshop Warhammer Citadel
Preliminary Order SPECIAL HOBBY
Бългaрски English
Катaлог
РАЗПРОДАЖБА!
АНТИКВАРИАТ
DIE-CAST->
СГЛОБЕНИ МОДЕЛИ
ХАРТИЕНИ МОДЕЛИ->
ЖП Моделизъм (HO)
Авиация->
Сухопътна Техника->
Морски Флот->
Автомобили->
Фигури->
Диорама->
АКСЕСОАРИ->
БОИ->
АЕРОГРАФИ
ИНСТРУМЕНТИ->
КОНСУМАТИВИ->
ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ
WARHAMMER->
НАСТОЛНИ ИГРИ
КОНСТРУКТОРИ
МОДЕЛИ НА DISNEY
!Доставка по Заявка->
Pre-Order - SPECIAL HOBBY
 
Въведете дума за търсене
Разширено търсене
Производител
ENGINO
Сайт ENGINO
Други артикули
Производители
Нови артикули Напред
1:24 Toyota Carina E ST191 BTCC 1994 (Pre-Order)
1:24 Toyota Carina E ST191 BTCC 1994 (Pre-Order)
105.40лв
94.90лв
Информация
ОТСТЪПКИ
Доставка и рекламация
Поверителност
Контакти
За връзка с нас
Приятели
Валути
Количка Напред
1 x 1:100 Drip (Disney Planes Fire&Rescue)
9.90лвКонструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)
[ENGSTEM56]
444.00лв
399.60лв
Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)
Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)
Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)
Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)


 • Конструктор за сглобяване - Увеселителен Парк: Вашето дете може да построи 4 гигантски мега-модела плюс още 4 модела със задвижване, предложени от производителя и да изобрети неограничено количество собствени модели. Това не са просто статични конструкции, а модели, задвижвани от електромотор, с които детето може да си играе.
  Основните атракции в увеселителните паркове са бързите въртележки и романтичните и бавни виенски колела, които предлагат чудесна гледка отвисоко. С този комплект децата ще научат интересни факти за основните атракции в увеселителните паркове и ще могат да построят 4 гигантски модела, задвижвани с елетромотор - виенско колело, Лондонското ‚Око‘, въртележка и въртележка-томахавка. Комплектът се предлага в прозрачна пластмасова кутия с капак за по-лесно съхранение. В добавка могат да се построят още 4 модела, които използват различни предавки – механизъм със зъбни колела, експериментален кран, въртележка и планетариум. В приложената книжка освен инструкции ще откриете подробни обяснения за различните научни принципи, които действат при различните построени модели, както и иновативни практически примери, които децата могат да изпробват и да научат докато играят. Има раздел с викторина, за да могат децата да проверят и затвърдят новите си знания! Някои от подробните експерименти, които могат да бъдат реализарани са: как диаметърът на зъбните колела се отразява на силата и скоростта на въртене; как да се изчисли съотношението на зъбните колела за по-сложни механизми; как да се използват зъбните колела за смяна на посоката и на скоростта на движение.
  Продуктът е разработен от квалифицирани педагози и учени като са използвани най-новите тенденции в образованието, които комбинират теорията и практиката. Конструкторът използва основни теми от учебния материал, свързани с физика, математика, технологии, инженерни науки. Всеки един комплект съдържа книжка с експерименти, която обхваща широк спектър от теми - механика и прости механизми, структури, законите на Нютон, възобновими енергийни източници и дори програмируеми роботи!
 • Възрастова група: 8 - 16+
 • Образователни характеристики: развива фината моторика, пространственото мислене и въображение, техническите умения. Всички конструктори Engino са напълно съвместими помежду си, което дава възможност на децата да проявят своята фантазия и творчески способности и да създадат разнообразни конструкции!
 • Основни детайли на конструктора: греди с отвори за закрепяне, многостенници, които захващат гредите в една от шест възможни посоки и крепежни елементи за подвижни или фиксирани съединения между детайлите.
  Гредите са с променлива дължина, могат да се съединяват Т-образно, да се захващат в права линия, да се въртят в различни посоки и да се закрепят под какъвто и да е ъгъл.
  В нито един друг конструктор няма да откриете толкова разнообразни начини на закрепване на детайлите, осъществени благодарение на патентованата система ENGINO®.
 • Брой детайли:1051
 • Съдържание: електромотор с превключвател за смяна на посоката на въртене, различни зъбни колела с висока прецизност за смяна на скоростта, детайли от пластмаса, приспособление за разглобяване, 37 страници подробна цветна инструкция плюс възможност за сваляне на бонус инструкции от електронната страница на производителя, 8 страници с теория и невероятни факти, 3 страници с научни експерименти, 2 страници с викторина за проверка и затвърждаване на научените факти
 • Батерия: 2 батерии 1.5V тип ААА/LR03
 • Материали: пластмаса и метал
 • Поддръжка и почистване: избърсване със суха кърпа

  Възможност за построяване на уникални 3D модели! Силно препоръчваме!

             

Find Us on Facebook - HobbyCULT

Copyright © 2020 HobbyCULT.com
Powered by osCommerce