HobbyCULT.com
  Начало » Online Магазин » КОНСТРУКТОРИ » ENGSTEM03 Моите данни  |  Количка за пазаруване  |  Поръчка   
Discount Scale Models
Games Workshop Warhammer Citadel
Preliminary Order SPECIAL HOBBY
Бългaрски English
Катaлог
РАЗПРОДАЖБА!
АНТИКВАРИАТ
DIE-CAST->
СГЛОБЕНИ МОДЕЛИ
ХАРТИЕНИ МОДЕЛИ->
ЖП Моделизъм (HO)
Авиация->
Сухопътна Техника->
Морски Флот->
Автомобили->
Фигури->
Диорама->
АКСЕСОАРИ->
БОИ->
АЕРОГРАФИ
ИНСТРУМЕНТИ->
КОНСУМАТИВИ->
ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ
WARHAMMER->
НАСТОЛНИ ИГРИ
КОНСТРУКТОРИ
МОДЕЛИ НА DISNEY
!Доставка по Заявка->
Pre-Order - SPECIAL HOBBY
 
Въведете дума за търсене
Разширено търсене
Производител
ENGINO
Сайт ENGINO
Други артикули
Производители
Нови артикули Напред
1:24 BMW M3 E30 Sport Evolution 2 DTM 1992 (2 in 1) (Pre-Order)
1:24 BMW M3 E30 Sport Evolution 2 DTM 1992 (2 in 1) (Pre-Order)
111.00лв
99.90лв
Информация
ОТСТЪПКИ
Доставка и рекламация
Поверителност
Контакти
За връзка с нас
Приятели
Валути
Количка Напред
1 x 1:100 Drip (Disney Planes Fire&Rescue)
9.90лвEngino Mechanics - Подемни Устройства (8 Модела)
[ENGSTEM03]
65.50лв
59.00лв
Engino Mechanics - Подемни Устройства (8 Модела)
Engino Mechanics - Подемни Устройства (8 Модела)Engino Mechanics - Подемни Устройства (8 Модела)Engino Mechanics - Подемни Устройства (8 Модела)Engino Mechanics - Подемни Устройства (8 Модела)Engino Mechanics - Подемни Устройства (8 Модела)
Engino Mechanics - Подемни Устройства (8 Модела)Engino Mechanics - Подемни Устройства (8 Модела)Engino Mechanics - Подемни Устройства (8 Модела)


 • Образователен конструктор за сглобяване - Подемни Устройства: Вашето дете може да построи 8 модела, предложени от производителя и да изобрети неограничено количество собствени модели. Това не са просто статични конструкции, а движещи се модели, с които детето може да си играе.
  С помощта на комплекта децата могат да експериментират и да научат как подемните устройства могат да предават сила чрез намалено триене и как могат да увеличават силата и скоростта на другите предмети до учудващи нива. Подемните устройства се използват от хиляди години и са основна част от много сложни съвременни машини и съоръжения като разрешават редица технологични проблеми. Сред моделите, които могат да бъдат построени, са товарен подемник, велотренажор, кранов мост, блендер, строителен кран, вятърна мелница. В приложената книжка освен инструкции ще окриете подробни обяснения за различните научни принципи, които действат при различните построени модели, както и иновативни практически примери, които децата могат да изпробват и да учат докато играят. Има раздел с викторина, за да могат децата да проверят и затвърдят новите си знания! Някои от подробните експерименти, които могат да бъдат реализарани са: как работи комбинирана система от подемни устройства; как се променя посоката на движение на системата от подемни устройства; как размерът на подемните устройства се отразява на тяхната сила и скорост на работа.
  Серията ENGINO MECHANICS™ е разработена от квалифицирани педагози и учени като са използвани най-новите тенденции в образованието, които комбинират теорията и практиката. Серията конструктори използва основни теми от учебния материал, свързани с физика, математика, технологии, инженерни науки. Всеки един комплект съдържа книжка с експерименти, която обхваща широк спектър от теми - механика и прости механизми, структури, законите на Нютон, възобновими енергийни източници и дори програмируеми роботи!
 • Възрастова група: 8 - 16+
 • Образователни характеристики: развива фината моторика, пространственото мислене и въображение, техническите умения. Всички конструктори Engino са напълно съвместими помежду си, което дава възможност на децата да проявят своята фантазия и творчески способности и да създадат разнообразни конструкции!
 • Основни детайли на конструктора: греди с отвори за закрепяне, многостенници, които захващат гредите в една от шест възможни посоки и крепежни елементи за подвижни или фиксирани съединения между детайлите.
  Гредите са с променлива дължина, могат да се съединяват Т-образно, да се захващат в права линия, да се въртят в различни посоки и да се закрепят под какъвто и да е ъгъл.
  В нито един друг конструктор няма да откриете толкова разнообразни начини на закрепване на детайлите, осъществени благодарение на патентованата система ENGINO®.
 • Брой детайли:106
 • Съдържание: детайли от пластмаса, приспособление за разглобяване, 15 страници подробна цветна инструкция плюс възможност за сваляне на бонус инструкции от електронната страница на производителя, 10 страници с теория и невероятни факти, 3 страници с научни експерименти, 2 страници с викторина за проверка и затвърждаване на научените факти
 • Батерия: не се използва
 • Материали: пластмаса
 • Поддръжка и почистване: избърсване със суха кърпа

  Възможност за построяване на уникални 3D модели! Силно препоръчваме!

             

Find Us on Facebook - HobbyCULT

Copyright © 2020 HobbyCULT.com
Powered by osCommerce