HobbyCULT.com
  Начало » Online Магазин » WARHAMMER » Warhammer Age of Sigmar » GW80-14-60 Моите данни  |  Количка за пазаруване  |  Поръчка   
Discount Scale Models
Games Workshop Warhammer Citadel
Preliminary Order MASTERCLUB
Бългaрски English
Катaлог
РАЗПРОДАЖБА!
АНТИКВАРИАТ
СГЛОБЕНИ МОДЕЛИ
ХАРТИЕНИ МОДЕЛИ->
ЖП Моделизъм (HO)
Авиация->
Сухопътна Техника->
Морски Флот->
Автомобили->
Фигури->
Диорама->
АКСЕСОАРИ->
БОИ->
АЕРОГРАФИ
ИНСТРУМЕНТИ->
КОНСУМАТИВИ->
ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ
WARHAMMER->
  Warhammer Age of Sigmar
  Warhammer 40,000
  Citadel - Бои и Консумативи
НАСТОЛНИ ИГРИ
КОНСТРУКТОРИ
МОДЕЛИ НА DISNEY
!Доставка по Заявка->
Pre-Order – MASTERCLUB->
 
Въведете дума за търсене
Разширено търсене
Производител
GAMES WORKSHOP
Сайт GAMES WORKSHOP
Други артикули
Производители
Нови артикули Напред
1:35 Tracks for M18 Hellcat
1:35 Tracks for M18 Hellcat
66.40лв
59.80лв
Информация
ОТСТЪПКИ
Доставка и рекламация
Поверителност
Контакти
За връзка с нас
Приятели
Валути
Количка Напред
Количката е празнаWarhammer Age of Sigmar: General's Handbook (60040299063)
[GW80-14-60]
43.90лв
39.50лв
Warhammer Age of Sigmar: General's Handbook (60040299063)
Warhammer Age of Sigmar: General's Handbook (60040299063)Warhammer Age of Sigmar: General's Handbook (60040299063)Warhammer Age of Sigmar: General's Handbook (60040299063)Warhammer Age of Sigmar: General's Handbook (60040299063)Warhammer Age of Sigmar: General's Handbook (60040299063)
Warhammer Age of Sigmar: General's Handbook (60040299063)Warhammer Age of Sigmar: General's Handbook (60040299063)Warhammer Age of Sigmar: General's Handbook (60040299063)


 • Warhammer Age of Sigmar
 • Книга с формат А4, пълноцветно издание
 • Корици: Твърди
 • Език: Английски
 • Заглавие: Warhammer Age of Sigmar: General's Handbook
 • Страници: 168 стр.
 • Съдържание:

  Книгата

  Основен и пълен набор от правила, които Вие и Вашият екип от играчи можете да използвате по всякакъв начин. Книгата разширява базовия набор от правила на играта Warhammer Age of Sigmar и описва в детайли различни игрови стилове, които да отгавярат на вкусовете на различни играчи.

  Правилата

  Всеки стил дава на играчите максимална гъвкавост и избор на начин, по който ще протече дадена игра – те позволяват на Вас и Вашите приятели да управлявате напълно Вашето игрово поле. Различните правила дават огромен обхват за припокриване – например ако искате да иползвате правила за няколко играчи (Multiplayer Rules) за целите на турнир (Tournament) или правилата за равнопоставена битка (Matched Play) за разказвателна кампания (Narrative Play), то Вие сте напълно свободни да използвате конкретните правила с по-различно от оригиналното им предназначение.

  Отворена игра (Open Play)

  Това е най-добрият начин за навлизане в играта Warhammer Age of Sigmar и изобщо в обширния свят на уоргейминга като цяло. Отворената игра дава възможност да се играе без ограничения, включително отборна игра или игра с няколко играчи – всичко, от което имате нужда, са Вашите миниатюри, техните warscrolls, правилата на Warhammer Age of Sigmar, няколко зарчета и рулетка.Наръчникът предлага известен брой добри примери на бойни планове, които са идеални за този стил на игра като ние Ви насърчаваме да разширявате съобразно Вашата колекция и дори да изобретявате свои собствени правила!

  Разказвателна игра (Narrative Play)

  Преданията за Тленните царствата (Mortal Realms – група от осем нива на съществуванието, разкрити на Сигмар: Azyr - the Realm of Heavens, Aqshy - the Realm of Fire, Shyish - the Realm of Death, Ghyran - the Realm of Life, Hysh - the Realm of Light, Ghur - the Realm of Beasts, Chamon - the Realm of Metal, Ulgu - the Realm of Shadows) са важна част от Warhammer Age of Sigmar – Вашата колекция от миниатюри става още по-специална благодарение на богатата история и разказите за нея в различни публикации. Това прави хоби като колекционирането на такива миниатюри още по-вълнуващо начинание. Разказвателната игра Ви дава начин да пресъздавате епични битки, които са се случили на териториите на Тленните царства. Наръчникът ви показва как да подготвите армия за този стил на игра, дава съвети къде да се открият вдъхновителни истории, които да подхранят сценариите на игрите Ви, както и как да сътворите свои собствени истории, които да послужат за основа на Вашите игри.
  Този раздел от книгата съдържа детайлни описания на методи за разработване на разквателни кампании – от няколко схватки за важен артефакт до пълна кампания за „Път към Славата“, в която Вашите военни сили ще заблестят и ще придобият още повече мощ като печелят наградите, описани във включената в раздела таблица на военните сили за всяка битка.
  Картови кампании (Map Campaigns), Кампании с дървовидна схема на развитие (Tree Campaigns), Матрични кампании (Matrix Campaigns) – всички те са описани детайлно в книгата – можете да смесвате елементи от тях и представените идеи, за да създадете перфектната кампания за Вашата група от играчи!

  Равнопоставена битка (Matched Play)

  Някои любители на хобито предпочитат да изпитат своя кураж/темперамент/характер в битки между равнопоставени играчи, при които важни са стратегиите и тактиките и при които не може да се спечели предимство само чрез избора на най-големите или най-злите миниатюри от колекцията като участници в битката. Равнопоставената игра е перфектното решение – тя дава еквивалент в точики за всички бойни единици, които са подходящи за Warhammer Age of Sigmar като дава право на Вас и Вашите опоненти да определите размера на всяка от армиите, да решите има ли ограничения в точките, да определите армиите си и да водите война като равнопоставени противници.
  Балансираните армии означават, разбира се, че ще има играчи, които ще имат желаните да се докажат в турнири и правилата за планирани битки (Pitched Battles) определено са създадени да направят армиите равнопоставени по най-лесен начин. Дали Вашата група играчи обича да играе цяла нощ или има по-кратко време на разположение? Тази книга предлага варианти за игра с различна продължителност – да играете епическа битка цяла нощ, да осъществите сблъсък между армиите за един час или нещо по средата. Включени са и правила за Кампании със стълбовидна схема на развитие (Ladder Campaigns) – наръчникът ще ви предложи лесен начин са организиране на турнири.

  Съдържание

  Подробни обяснения и правила за Отворена игра (Open Play), Разказвателна игра (Narrative Play) и Равнопоставена битка (Matched Play);
  Пълни правила за поне 5 начина да се управляват кампании – от бързи и прости сблъсъци до дълги военни действия от типа „Път към Славата“;
  22 нови battleplans – от огромни епически до брутални и бързи битки; пълен набор от правила за игри с няколко отделни играчи, както и за отборни битки на Warhammer Age of Sigmar;
  Allegiance Abilities: мощни характеристики за командване на бойни единици, бойни качества и магически вещи за всяка Grand Alliance;
  Точки за всички warscrolls и всички Warscroll Battalion от книгите за Battletomes и Grand Alliance, издадени към момента на отпечатване на настоящия наръчник;
  Таблици за „Път към Славата“ кампании за отделните военни формирования: Chaos, Stormcast Eternals, Fyreslayers, Skaven, Ironjawz, Sylvaneth и Death armies;
  Battle Reports и откъси от различни истории с цел да Ви подмогнат в измислянето на Ваши собствени правила и игри.

  Ако искате да играете кампания от типа „Път към Славата“ или планирана битка, то можете да свалите безплатни pdf файлове от страницата на този артикул при производителя от тук

  Тази книга ще разкрие пред Вас и Вашата група от играчи и приятели тайните на Тленните царствата и ще ви въведе във фантастичния свят на Warhammer Age of Sigmar.

  Луксозно пълноцветно издание, което се явява цяла съкровищница от истории, невероятни илюстрации и снимки на миниатюри, цветови схеми и хералдики – задължително четиво за тези, които искат да получат максимума от играта Warhammer Age of Sigmar! Силно препоръчваме!

Find Us on Facebook - HobbyCULT

Copyright © 2017 HobbyCULT.com
Powered by osCommerce