HobbyCULT.com
  Начало » Online Магазин » КОНСТРУКТОРИ » ENGSTEM70 Моите данни  |  Количка за пазаруване  |  Поръчка   
Discount Scale Models
Games Workshop Warhammer Citadel
Preliminary Order RES/KIT CLEAR PROP
Бългaрски English
Катaлог
РАЗПРОДАЖБА!
АНТИКВАРИАТ
DIE-CAST->
СГЛОБЕНИ МОДЕЛИ
ХАРТИЕНИ МОДЕЛИ->
ЖП Моделизъм (HO)
Авиация->
Сухопътна Техника->
Морски Флот->
Автомобили->
Фигури->
Диорама->
АКСЕСОАРИ->
БОИ->
АЕРОГРАФИ
ИНСТРУМЕНТИ->
КОНСУМАТИВИ->
ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ
WARHAMMER->
НАСТОЛНИ ИГРИ
КОНСТРУКТОРИ
МОДЕЛИ НА DISNEY
!Доставка по Заявка->
Pre-Order - RES/KIT->
 
Въведете дума за търсене
Разширено търсене
Производител
ENGINO
Сайт ENGINO
Други артикули
Производители
Нови артикули Напред
1:72 Refueling tube CH-53 / MH-53 (for Italeri, Revell kit)
1:72 Refueling tube CH-53 / MH-53 (for Italeri, Revell kit)
11.00лв
9.90лв
Информация
ОТСТЪПКИ
Доставка и рекламация
Поверителност
Контакти
За връзка с нас
Приятели
Валути
Количка Напред
1 x Конструктор Engino - Роботикс с Bluetooth (8 Модела)
598.50лвКонструктор Engino - Роботикс с Bluetooth (8 Модела)
[ENGSTEM70]
665.00лв
598.50лв
Конструктор Engino - Роботикс с Bluetooth (8 Модела)
Конструктор Engino - Роботикс с Bluetooth (8 Модела)Конструктор Engino - Роботикс с Bluetooth (8 Модела)Конструктор Engino - Роботикс с Bluetooth (8 Модела)Конструктор Engino - Роботикс с Bluetooth (8 Модела)Конструктор Engino - Роботикс с Bluetooth (8 Модела)
Конструктор Engino - Роботикс с Bluetooth (8 Модела)Конструктор Engino - Роботикс с Bluetooth (8 Модела)Конструктор Engino - Роботикс с Bluetooth (8 Модела)Конструктор Engino - Роботикс с Bluetooth (8 Модела)Конструктор Engino - Роботикс с Bluetooth (8 Модела)
Конструктор Engino - Роботикс с Bluetooth (8 Модела)Конструктор Engino - Роботикс с Bluetooth (8 Модела)Конструктор Engino - Роботикс с Bluetooth (8 Модела)Конструктор Engino - Роботикс с Bluetooth (8 Модела)Конструктор Engino - Роботикс с Bluetooth (8 Модела)
Конструктор Engino - Роботикс с Bluetooth (8 Модела)


 • Конструктор за сглобяване - Роботикс с Bluetooth: Вашето дете може да построи 8 модела със задвижване, предложени от производителя и да изобрети неограничено количество собствени модели. Това не са просто статични конструкции, а програмируеми модели, задвижвани от електромотори, с които детето може да си играе.
  Програмируемите роботи са част от нашето ежедневие и децата ни са бъдещите откриватели, чието предизвикателство ще бъде да доведат роботиката до по-високо ниво на развитие! Образователните системи в целия свят все по-дълбоко използват роботиката в класните стаи, така че учениците да разберат основите на тези нови технологии докато изграждат необходимите конструктивни и програмистки умения, свързани с тях. В същото време дори и вкъщи децата са любопитни да експериментират с роботи и да свързват традиционните игри и забавления с електронния свят. ENGINO® ROBOTICS PLATFORM (ERP) е система, която е разработена специално за по-малки ученици и използва най-съвременните принципи за обучение по роботика и инженерни науки. С ERP интелектуалното развитие се разглежда като възходяща спирала, по която всеки ученик трябва да комбинира идеите, усвоени на по-долни нива с нови, по-висшестоящи концепции от следващото ниво.
  Комплектът съдържа пластмасова кутия за съхранение със затварящ се капак и съдържа всички необходими компоненти за изучаване на роботи: ERP контролер, RJ кабели, 1 touch сензор, 2 инфрачервени сензори, 3 мотора, 5 LED светлини, USB кабел! В приложената книжка освен инструкции ще откриете подробни обяснения за различните научни принципи, които намират приложение при роботите, както и иновативни научни експерименти, които децата да изпробват и да учат докато играят, както и подробен наръчник на потребителя с примери за програмиране, с които да започнат заниманията по роботика. Запознаването с роботите започва от основните принципи на роботиката като се използват моделите на Експериментатора, Динобот и Мотокар. След това се продължава с по-сложни концепции от програмирането като запознаването със сензори, условни конструкции и логически разклонения като се използват Джип, Хуманоид, Хващач. Наборът включва и Автоматизиран модел на къща, както и програмируем модел на Пешеходно кръстовище, за да се научат децата как работи управлението на светофарите.
  Ръчно програмиране: най-иновативната характеристика на ERP са вградените бутони, които позволяват да се програмира ръчно без необходимостта от връзка с персонален компютър. Програмите могат да бъдат записани и след това да се импортират в GUI софтуера като се редактират чрез текстов редактор или графично.
  Безжична връзка: ERP PRO има Bluetooth и може да се свърже със смартфони, таблети и компютри така, че да се програмира и контролира дистанционно чрез безплатни Android и iOs приложения.
  Софтуер за програмиране: Един от ключовите елементи на всяка роботизирана система е софтуерът за програмиране. Включеният в комплекта е разработен от Engino® и позволява чрез потребителски-ориентиран интерфейс да се увеличи взаимодействието между потребителя и контролера на робота. Софтуерът позволява 3 различни метода за програмиране в зависимост от нуждите и способностите на потребителя: СИМУЛАТОР, БЛОКОВА СХЕМА, ТЕКСТОВ РЕДАКТОР.
  ERP СИМУЛАТОР: Иновацията на ERP се състои във възможността ръчно да се програмира изходният резултат на робота. Симулационният софтуер може да изпълнява същите функции, но с помощта на мишка. Прозорецът изобразява картинка на контролера с бутоните за прорамиране и потребителят може просто да натиска иобразените бутони, за да контролира уреда в реално време. Този метод на програмиране е преходна фаза между ръчно и виртуално програмиране. Голямо предимство на Симулатора е 2-степенното взаимодействие, което означава, че програма написана ръчно на контролера може да бъде заредена и редактирана за нанасяне на подобрения. Тази характеристика прави ERP идеален инструмент за обучение по роботика за ученици от всички нива.
  БЛОКОВА СХЕМА: Програмирането чрез използването на традиционни езици постепенно се измества от по-визуални методи особено когато става дума за по-малки деца. Софтуерът съдържа библиотека с функции, които са изобразени като програмни блокове и могат да бъдат сглобявани в блоковата схема чрез влачене и пускане (drag & drop) с мишка. Потребителят може да използва прости или сложни програми като сменя характеристиките на всеки блок. Новост в ERP езика е въвеждането на нови методи за програмиране, чрез които потребителят може да създава паралелни функции по прост начин. Всеки блок има променлива, която може да бъде настроена да дефинира последователност от действия. Тази променлива се избира с ‚WITH PREVIOUS‘ или ‚AFTER PREVIOUS‘ и е приложима не само към Motor и LED изходните променливи, но и към условни цикли като IF и WHILE, като намалява броя на програмируемите стъпки с почти 50% сравнено с други визуални езици.
  ТЕКСТОВ РЕДАКТОР: Програмите, написани чрез другите методи могат да се визуализират и в текстова форма в прозореца на текстовия редактор, така че потребителите могат да правят лесно изменения в променливите и дори да изтриват цели редове с програмен код. Заради всеобхватните команди и конкурентните променливи ‘WITH PREVIOUS‘ и ‚AFTER PREVIOUS‘ езикът за програмиране е много по-лесен до степен да бъде разглеждан като Псевдо-език. Текстовият редактор е идеален за въведение в традиционното програмиране и се явява свързващо звено между модерните визуални езици и напредналите текстово базирани езици за програмиране.
  Системни изисквание: Софтуерът може да работи върху Microsoft Windows XP, VISTA, 7, 8 и 10. Минималните изисквания към компютъра са USB връзка, 1 GB RAM, 50 MB свободно дисково пространство, 1024x768 резолция на видео картата, DVD-ROM drive (или Internet връзка), DotNet 4. Неподдържани системи за тази версия: Mac OS X
 • Възрастова група: 8 - 16+
 • Образователни характеристики: развива фината моторика, пространственото мислене и въображение, техническите умения. Всички конструктори Engino са напълно съвместими помежду си, което дава възможност на децата да проявят своята фантазия и творчески способности и да създадат разнообразни конструкции!
 • Основни детайли на конструктора: греди с отвори за закрепяне, многостенници, които захващат гредите в една от шест възможни посоки и крепежни елементи за подвижни или фиксирани съединения между детайлите.
  Гредите са с променлива дължина, могат да се съединяват Т-образно, да се захващат в права линия, да се въртят в различни посоки и да се закрепят под какъвто и да е ъгъл.
  В нито един друг конструктор няма да откриете толкова разнообразни начини на закрепване на детайлите, осъществени благодарение на патентованата система ENGINO®.
 • Брой детайли:281
 • Съдържание: 32‐bit ARM CORTEX‐M2 микро контролер, 256 Kbytes FLASH, 64 Kbytes RAM, 1 USB пълноскоростен порт (12 Mbit/s), 7 входно-изходни порта - потребителите могат да свържат до 7 LED лампи (5 включени в комплекта), до 4 цифрови или аналогови сензора (2 IR and 1 Touch сензори включени в комплекта) и до 3 електромотора (изцяло вклчени в комплекта), 1 вграден спийкър, вградени бутони за ръчно програмиране на трите мотора за право и обратно действие и LED изход за включване-изключване, Bluetooth връзка, кабели за включване на периферията към контролера и компютъра.
 • Батерия: 6 батерии тип АА
 • Материали: пластмаса и метал
 • Поддръжка и почистване: избърсване със суха кърпа

  Възможност за построяване на уникални роботи! Силно препоръчваме!

             

Find Us on Facebook - HobbyCULT

Copyright © 2019 HobbyCULT.com
Powered by osCommerce