HobbyCULT.com
  Начало » Online Магазин » КОНСТРУКТОРИ » ENGSTEM56 Моите данни  |  Количка за пазаруване  |  Поръчка   
Discount Scale Models
Games Workshop Warhammer Citadel
Preliminary Order RB Model
Бългaрски English
Катaлог
РАЗПРОДАЖБА!
АНТИКВАРИАТ
DIE-CAST->
СГЛОБЕНИ МОДЕЛИ
ХАРТИЕНИ МОДЕЛИ->
ЖП Моделизъм (HO)
Авиация->
Сухопътна Техника->
Морски Флот->
Автомобили->
Фигури->
Диорама->
АКСЕСОАРИ->
БОИ->
АЕРОГРАФИ
ИНСТРУМЕНТИ->
КОНСУМАТИВИ->
ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ
WARHAMMER->
НАСТОЛНИ ИГРИ
КОНСТРУКТОРИ
МОДЕЛИ НА DISNEY
!Доставка по Заявка->
Pre-Order – RB MODEL->
 
Въведете дума за търсене
Разширено търсене
Производител
ENGINO
Сайт ENGINO
Други артикули
Производители
Нови артикули Напред
Brush Set for Airbrush Cleaning (6 pcs)
Brush Set for Airbrush Cleaning (6 pcs)
11.00лв
9.90лв
Информация
ОТСТЪПКИ
Доставка и рекламация
Поверителност
Контакти
За връзка с нас
Приятели
Валути
Количка Напред
1 x Конструктор Engino Inventor - Автомобили (8 Модела)
1 x 1:16 German Pz.Kpfw.IV Ausf.H Medium Tank (Pre-Order)
1 x 1:16 Pkw.K1 Kübelwagen Type 82 Africa Corps w/Rommel (Pre-Order)
1 x Конструктор Engino - Пумпал Pico (Оранжев)
609.10лвКонструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)
[ENGSTEM56]
444.00лв
399.60лв
Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)
Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)
Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)
Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)Конструктор Engino - Увеселителен Парк (8 Модела)


 • Конструктор за сглобяване - Увеселителен Парк: Вашето дете може да построи 4 гигантски мега-модела плюс още 4 модела със задвижване, предложени от производителя и да изобрети неограничено количество собствени модели. Това не са просто статични конструкции, а модели, задвижвани от електромотор, с които детето може да си играе.
  Основните атракции в увеселителните паркове са бързите въртележки и романтичните и бавни виенски колела, които предлагат чудесна гледка отвисоко. С този комплект децата ще научат интересни факти за основните атракции в увеселителните паркове и ще могат да построят 4 гигантски модела, задвижвани с елетромотор - виенско колело, Лондонското ‚Око‘, въртележка и въртележка-томахавка. Комплектът се предлага в прозрачна пластмасова кутия с капак за по-лесно съхранение. В добавка могат да се построят още 4 модела, които използват различни предавки – механизъм със зъбни колела, експериментален кран, въртележка и планетариум. В приложената книжка освен инструкции ще откриете подробни обяснения за различните научни принципи, които действат при различните построени модели, както и иновативни практически примери, които децата могат да изпробват и да научат докато играят. Има раздел с викторина, за да могат децата да проверят и затвърдят новите си знания! Някои от подробните експерименти, които могат да бъдат реализарани са: как диаметърът на зъбните колела се отразява на силата и скоростта на въртене; как да се изчисли съотношението на зъбните колела за по-сложни механизми; как да се използват зъбните колела за смяна на посоката и на скоростта на движение.
  Продуктът е разработен от квалифицирани педагози и учени като са използвани най-новите тенденции в образованието, които комбинират теорията и практиката. Конструкторът използва основни теми от учебния материал, свързани с физика, математика, технологии, инженерни науки. Всеки един комплект съдържа книжка с експерименти, която обхваща широк спектър от теми - механика и прости механизми, структури, законите на Нютон, възобновими енергийни източници и дори програмируеми роботи!
 • Възрастова група: 8 - 16+
 • Образователни характеристики: развива фината моторика, пространственото мислене и въображение, техническите умения. Всички конструктори Engino са напълно съвместими помежду си, което дава възможност на децата да проявят своята фантазия и творчески способности и да създадат разнообразни конструкции!
 • Основни детайли на конструктора: греди с отвори за закрепяне, многостенници, които захващат гредите в една от шест възможни посоки и крепежни елементи за подвижни или фиксирани съединения между детайлите.
  Гредите са с променлива дължина, могат да се съединяват Т-образно, да се захващат в права линия, да се въртят в различни посоки и да се закрепят под какъвто и да е ъгъл.
  В нито един друг конструктор няма да откриете толкова разнообразни начини на закрепване на детайлите, осъществени благодарение на патентованата система ENGINO®.
 • Брой детайли:1051
 • Съдържание: електромотор с превключвател за смяна на посоката на въртене, различни зъбни колела с висока прецизност за смяна на скоростта, детайли от пластмаса, приспособление за разглобяване, 37 страници подробна цветна инструкция плюс възможност за сваляне на бонус инструкции от електронната страница на производителя, 8 страници с теория и невероятни факти, 3 страници с научни експерименти, 2 страници с викторина за проверка и затвърждаване на научените факти
 • Батерия: 2 батерии 1.5V тип ААА/LR03
 • Материали: пластмаса и метал
 • Поддръжка и почистване: избърсване със суха кърпа

  Възможност за построяване на уникални 3D модели! Силно препоръчваме!

             

Find Us on Facebook - HobbyCULT

Copyright © 2018 HobbyCULT.com
Powered by osCommerce