HobbyCULT.com
  Начало » Online Магазин » КОНСТРУКТОРИ » ENGSTEM05 Моите данни  |  Количка за пазаруване  |  Поръчка   
Discount Scale Models
Games Workshop Warhammer Citadel
Preliminary Order MAGIC MODELS MODEL POINT
Бългaрски English
Катaлог
РАЗПРОДАЖБА!
АНТИКВАРИАТ
DIE-CAST->
СГЛОБЕНИ МОДЕЛИ
ХАРТИЕНИ МОДЕЛИ->
ЖП Моделизъм (HO)
Авиация->
Сухопътна Техника->
Морски Флот->
Автомобили->
Фигури->
Диорама->
АКСЕСОАРИ->
БОИ->
АЕРОГРАФИ
ИНСТРУМЕНТИ->
КОНСУМАТИВИ->
ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ
WARHAMMER->
НАСТОЛНИ ИГРИ
КОНСТРУКТОРИ
МОДЕЛИ НА DISNEY
!Доставка по Заявка->
!!MAGIC MODEL, MODEL POINT->
 
Въведете дума за търсене
Разширено търсене
Производител
ENGINO
Сайт ENGINO
Други артикули
Производители
Нови артикули Напред
1:48 Brewster B-339 Buffalo 'Pacific Theater' w/Crew (2 Figures)
1:48 Brewster B-339 Buffalo 'Pacific Theater' w/Crew (2 Figures)
43.90лв
39.50лв
Информация
ОТСТЪПКИ
Доставка и рекламация
Поверителност
Контакти
За връзка с нас
Приятели
Валути
Количка Напред
Количката е празнаEngino Mechanics - Трансмисионни Устройства (12 Модела)
[ENGSTEM05]
65.50лв
59.00лв
Engino Mechanics - Трансмисионни Устройства (12 Модела)
Engino Mechanics - Трансмисионни Устройства (12 Модела)Engino Mechanics - Трансмисионни Устройства (12 Модела)Engino Mechanics - Трансмисионни Устройства (12 Модела)Engino Mechanics - Трансмисионни Устройства (12 Модела)Engino Mechanics - Трансмисионни Устройства (12 Модела)
Engino Mechanics - Трансмисионни Устройства (12 Модела)Engino Mechanics - Трансмисионни Устройства (12 Модела)Engino Mechanics - Трансмисионни Устройства (12 Модела)Engino Mechanics - Трансмисионни Устройства (12 Модела)Engino Mechanics - Трансмисионни Устройства (12 Модела)
Engino Mechanics - Трансмисионни Устройства (12 Модела)Engino Mechanics - Трансмисионни Устройства (12 Модела)Engino Mechanics - Трансмисионни Устройства (12 Модела)Engino Mechanics - Трансмисионни Устройства (12 Модела)


 • Образователен конструктор за сглобяване - Трансмисионни Устройства: Вашето дете може да построи 12 модела, предложени от производителя и да изобрети неограничено количество собствени модели. Това не са просто статични конструкции, а активни модели, с които детето може да си играе.
  С помощта на комплекта децата могат да научат как зъбните колела могат лесно да увеличават или намаляват скоростта, да променят силата или да предават движение от една позиция на друга. Открийте как трансмисионните устройства се използват за намаляване на скоростта на въртене и как винтовете превръщат ротационната скорост в линейна като едновременно увеличават нейната сила. Сред моделите, които могат да бъдат построени, са експериментален кран, механизъм със зъбни колела, въртележка, хеликоптер, винтоверт и кран с въртящо се рамо. В приложената книжка освен инструкции ще окриете подробни обяснения за различните научни принципи, които действат при различните построени модели, както и иновативни практически примери, които децата могат да изпробват и да учат докато играят. Има раздел с викторина, за да могат децата да проверят и затвърдят новите си знания! Някои от подробните експерименти, които могат да бъдат реализарани са: как диаметъра на зъбните колела се отразява на силата и скоростта; как да се изчисли съотношението на зъбните колела дори и за сложни конструкции; как да се използват трансмисии, за да се смени посоката и равнината на движение; как да се изчисли механичното предимство на един винт; какво е трансмисионно устройство и за какво се използва.
  Серията ENGINO MECHANICS™ е разработена от квалифицирани педагози и учени като са използвани най-новите тенденции в образованието, които комбинират теорията и практиката. Серията конструктори използва основни теми от учебния материал, свързани с физика, математика, технологии, инженерни науки. Всеки един комплект съдържа книжка с експерименти, която обхваща широк спектър от теми - механика и прости механизми, структури, законите на Нютон, възобновими енергийни източници и дори програмируеми роботи!
 • Възрастова група: 8 - 16+
 • Образователни характеристики: развива фината моторика, пространственото мислене и въображение, техническите умения. Всички конструктори Engino са напълно съвместими помежду си, което дава възможност на децата да проявят своята фантазия и творчески способности и да създадат разнообразни конструкции!
 • Основни детайли на конструктора: греди с отвори за закрепяне, многостенници, които захващат гредите в една от шест възможни посоки и крепежни елементи за подвижни или фиксирани съединения между детайлите.
  Гредите са с променлива дължина, могат да се съединяват Т-образно, да се захващат в права линия, да се въртят в различни посоки и да се закрепят под какъвто и да е ъгъл.
  В нито един друг конструктор няма да откриете толкова разнообразни начини на закрепване на детайлите, осъществени благодарение на патентованата система ENGINO®.
 • Брой детайли:152
 • Съдържание: детайли от пластмаса, приспособление за разглобяване, 17 страници подробна цветна инструкция плюс възможност за сваляне на бонус инструкции от електронната страница на производителя, 16 страници с теория и невероятни факти, 6 страници с научни експерименти, 3 страници с викторина за проверка и затвърждаване на научените факти
 • Батерия: не се използва
 • Материали: пластмаса
 • Поддръжка и почистване: избърсване със суха кърпа

  Възможност за построяване на уникални 3D модели! Силно препоръчваме!

         

Find Us on Facebook - HobbyCULT

Copyright © 2019 HobbyCULT.com
Powered by osCommerce