HobbyCULT.com
  Начало » Online Магазин » КОНСТРУКТОРИ » ENGINV3030 Моите данни  |  Количка за пазаруване  |  Поръчка   
Discount Scale Models
Games Workshop Warhammer Citadel
Preliminary Order HARDER&STEENBECK SPARMAX
Preliminary Order HARDER&STEENBECK SPARMAX
Бългaрски English
Катaлог
РАЗПРОДАЖБА!
АНТИКВАРИАТ
DIE-CAST->
СГЛОБЕНИ МОДЕЛИ
ХАРТИЕНИ МОДЕЛИ->
ЖП Моделизъм (HO)
Авиация->
Сухопътна Техника->
Морски Флот->
Автомобили->
Фигури->
Диорама->
АКСЕСОАРИ->
БОИ->
АЕРОГРАФИ
ИНСТРУМЕНТИ->
КОНСУМАТИВИ->
ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ
WARHAMMER->
НАСТОЛНИ ИГРИ
КОНСТРУКТОРИ
МОДЕЛИ НА DISNEY
!Доставка по Заявка->
Pre-Order - HARDER & STEENBECK->
Pre-Order - SPARMAX->
 
Въведете дума за търсене
Разширено търсене
Производител
ENGINO
Сайт ENGINO
Други артикули
Производители
Нови артикули Напред
1:72 Sd.Kfz.250/1 (Neu) Leichter Schutzenpanzerwagen
1:72 Sd.Kfz.250/1 (Neu) Leichter Schutzenpanzerwagen
32.90лв
29.60лв
Информация
ОТСТЪПКИ
Доставка и рекламация
Поверителност
Контакти
За връзка с нас
Приятели
Валути
Количка Напред
Количката е празнаКонструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)
[ENGINV3030]
95.50лв
86.00лв
Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)
Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)
Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)


 • Конструктор за сглобяване на 30 модела със задвижване: Вашето дете може да построи 30 модела, предложени от производителя и да изобрети неограничено количество собствени модели. Това не са просто статични конструкции, а модели, задвижвани с електромотор, с които детето може да си играе.
  Могат да бъдат построени различни машини и транспортни средства, използващи силата на електромотора като повдигач, кран, болид от Формула 1, състезателна кола, мини бъги, триколка и класически мотопед. Представени са и летящи машини като хеликоптери и самолети. Наборът от модели се допълва от уникалните за сглобяване движещи се животни – крокодил, динозавър, куче, кенгуру, патица и дори митичен дракон.
 • Възрастова група: 6 - 14+
 • Образователни характеристики: развива фината моторика, пространственото мислене и въображение, техническите умения. Всички конструктори Engino са напълно съвместими помежду си, което дава възможност на децата да проявят своята фантазия и творчески способности и да създадат разнообразни конструкции!
 • Основни детайли на конструктора: греди с отвори за закрепяне, многостенници, които захващат гредите в една от шест възможни посоки и крепежни елементи за подвижни или фиксирани съединения между детайлите.
  Гредите са с променлива дължина, могат да се съединяват Т-образно, да се захващат в права линия, да се въртят в различни посоки и да се закрепят под какъвто и да е ъгъл.
  В нито един друг конструктор няма да откриете толкова разнообразни начини на закрепване на детайлите, осъществени благодарение на патентованата система ENGINO®.
 • Брой детайли:120
 • Съдържание: електромотор с превключвател за смяна на посоката на въртене, детайли от пластмаса, приспособление за разглобяване, подробна цветна инструкция плюс възможност за сваляне на бонус инструкции от електронната страница на производителя
 • Батерия: 2 бр. батерии ААА
 • Материали: пластмаса и метал
 • Поддръжка и почистване: избърсване със суха кърпа

  Възможност за построяване на уникални 3D модели! Силно препоръчваме!

                 

Find Us on Facebook - HobbyCULT

Copyright © 2018 HobbyCULT.com
Powered by osCommerce