HobbyCULT.com
  Начало » Online Магазин » КОНСТРУКТОРИ » ENGINV3030 Моите данни  |  Количка за пазаруване  |  Поръчка   
Discount Scale Models
Games Workshop Warhammer Citadel
Preliminary Order MICRODISIGN
Бългaрски English
Катaлог
РАЗПРОДАЖБА!
АНТИКВАРИАТ
DIE-CAST->
СГЛОБЕНИ МОДЕЛИ
ХАРТИЕНИ МОДЕЛИ->
ЖП Моделизъм (HO)
Авиация->
Сухопътна Техника->
Морски Флот->
Автомобили->
Фигури->
Диорама->
АКСЕСОАРИ->
БОИ->
АЕРОГРАФИ
ИНСТРУМЕНТИ->
КОНСУМАТИВИ->
ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ
WARHAMMER->
НАСТОЛНИ ИГРИ
КОНСТРУКТОРИ
МОДЕЛИ НА DISNEY
!Доставка по Заявка->
Pre-Order – MICRODISIGN->
 
Въведете дума за търсене
Разширено търсене
Производител
ENGINO
Сайт ENGINO
Други артикули
Производители
Нови артикули Напред
1:48 Mikoyan-Gurevich MiG-25 Foxbat (Pre-Order)
1:48 Mikoyan-Gurevich MiG-25 Foxbat (Pre-Order)
144.30лв
129.90лв
Информация
ОТСТЪПКИ
Доставка и рекламация
Поверителност
Контакти
За връзка с нас
Приятели
Валути
Количка Напред
Количката е празнаКонструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)
[ENGINV3030]
95.50лв
86.00лв
Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)
Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)
Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)Конструктор Engino - Модели със Задвижване (30 Модела)


  • Конструктор за сглобяване на 30 модела със задвижване: Вашето дете може да построи 30 модела, предложени от производителя и да изобрети неограничено количество собствени модели. Това не са просто статични конструкции, а модели, задвижвани с електромотор, с които детето може да си играе.
    Могат да бъдат построени различни машини и транспортни средства, използващи силата на електромотора като повдигач, кран, болид от Формула 1, състезателна кола, мини бъги, триколка и класически мотопед. Представени са и летящи машини като хеликоптери и самолети. Наборът от модели се допълва от уникалните за сглобяване движещи се животни – крокодил, динозавър, куче, кенгуру, патица и дори митичен дракон.
  • Възрастова група: 6 - 14+
  • Образователни характеристики: развива фината моторика, пространственото мислене и въображение, техническите умения. Всички конструктори Engino са напълно съвместими помежду си, което дава възможност на децата да проявят своята фантазия и творчески способности и да създадат разнообразни конструкции!
  • Основни детайли на конструктора: греди с отвори за закрепяне, многостенници, които захващат гредите в една от шест възможни посоки и крепежни елементи за подвижни или фиксирани съединения между детайлите.
    Гредите са с променлива дължина, могат да се съединяват Т-образно, да се захващат в права линия, да се въртят в различни посоки и да се закрепят под какъвто и да е ъгъл.
    В нито един друг конструктор няма да откриете толкова разнообразни начини на закрепване на детайлите, осъществени благодарение на патентованата система ENGINO®.
  • Брой детайли:120
  • Съдържание: електромотор с превключвател за смяна на посоката на въртене, детайли от пластмаса, приспособление за разглобяване, подробна цветна инструкция плюс възможност за сваляне на бонус инструкции от електронната страница на производителя
  • Батерия: 2 бр. батерии ААА
  • Материали: пластмаса и метал
  • Поддръжка и почистване: избърсване със суха кърпа

    Възможност за построяване на уникални 3D модели! Силно препоръчваме!

                   

Find Us on Facebook - HobbyCULT

Copyright © 2018 HobbyCULT.com
Powered by osCommerce